Lördag 11 september 2010
 

Klicka på bilderna om du vill se dem större.

 Alltid tråkigt att vakna upp sista dagen och veta att det är hemresa som gäller. Full fart med att packa det sista och äta frukost innan vi åker med bussen kl 10.30 ca till Chania. Marita och Inge var själva så nöjda med veckan. Fint väder och ingen hade varit sjuk. För mig var det ännu en resa där allting bara hade varit trevligt. Underbar natur, givande utflykter, trevliga människor, fint väder, bra boende och god mat, vad kan man mer begära.Våra trevliga och glada följeslagare Inge och Marita från Reseshopen i Ljusdal

 


Sista bilden från bussen.

Jag tog flera bilder från bussen på väg till våra utflykter, men det är inte det lättaste när bussen skakar och jag darrar. Men en del stora bilder har jag lagt in som blev ganska bra.

Inne på Chanias flygplats blev det varmt och stökigt men allt flöt på bra och ca 13.30 avgick flyget och vi sa goodbye till Kreta för den här gången. På flyget serverades grekiska köttbullar, ris och chokladkaka. Många tycker flygmaten inte är god, men jag äter varje gång med god aptit. I Stockholm möter bussen upp som tar oss hem ca kl 17. En kaffepaus i Gävle Bro var välbehövlig. I Bollnäs vinkar jag hej åt alla och tar bussen till Söderhamn kl 20.35.

----------------------

Helena kom hem med en massa tidningar från 1800-talet där jag hittade en artikel i Svenska Familj-Journalen februari 1880. Är du intresserad att läsa den kan du klicka här.
 

Föregående dag                Tillbaka till Sonjas första sida

                                          Stora bilder tagna från bussen