Torsdag 29 maj 2008
Sista dagen här i Pitlochry och det känns lite vemodigt. Vistelsen här har varit helt underbar. Jag kan verkligen rekommendera den här resan med Reseshopen i Ljusdal.

Idag får vi frukost lite tidigare för bussen går redan kl 8.45 till Edinburgh.

Jag passade på att filma värdparet som verkligen bidrog till att resan blev så trivsam med sitt älskvärda sätt. Naturligtvis skulle jag väl inte ha sparat det till sista dagen när jag var osäker på att filma. Tur att man hade duktiga medresenärer som kunde hjälpa mig.

Kram och goodbay till er!

Ett kort på trappan på
Poplars of Pitlochry Guesthouse

www.poplars-pitlochry.com

Hoppas att det inte var sista gången jag såg Skottland utan att jag får komma igen och se det vackra landskapet i höstskrud.

Annika vår guide följde med oss till incheckningen vid flygplatsen i Edinburgh. Allt gick så smidigt och bra. Kaffe och en coca-cola beställde vi på flygplatsen. 12.30 gick planet. Kaffe och en pastasallad smakade bra efter en stund. Nu hade jag ingen att prata med för Alice och jag fick inte sitta tillsammans. Vilken tur att man fick en gratis Aftonbladet!

Helt otroligt att det var sommarvärme vid ankomsten till Stockholm med 24 gr. När vi sätter oss i bussen hem är kl 16.20 och då har vi fört fram kl 1 timme. Vi stannar i Gävle Bro där det finns tid att äta. Jag nöjde mig med en varm korv  Hemma i Söderhamn ca 19.15.

 

  
  

Föregående dag                Stora bilder öppnas i nytt fönster     

Sonjas första sida