Onsdag 9 maj 2012

Idag efter frukost tar vi bussen och gör en shoppingrunda i Gran Plaza i Rouqetas de Mar. Hittar en fin inredningsbutik där man gärna velat handla en hel del men det är svårt att välja också. Blir snart hungrig och sätter oss på en liten restaurang där inne. Gott med fisk! Vid 15 tiden åker vi hem igen, men nu tar vi taxi. Vi är 4 som delar och då blir det inte så dyrt.

 

Kommersen var väl inte på topp, men kanske
spanjorerna håller hårt i plånboken i krisens tider

 

Vilar en stund innan vi går ut på stranden. Hittar en ny butik som man ju bara måste söka igenom. En  härligt stor blus i mina  provencefärger kunde jag inte lämna kvar. Två halsband slinker också med tillsammans med tre nyckelringar.

I Spanien har de ett visst symbolmärke som ska bringa lycka till den som får den som gåva. Funkar inte att köpa till sig själv alltså. Jag köpte köksskåpsmagneter med symbolmärket för att ge till mina anhöriga. Men det är väl härligt för mig också om lyckan sprider sig i min omgivning.
  .


Lyckosymbol

 

Äter sen middag och ser på barnens uppträdande i baren på kvällen.

Det här är i början för senare kom det flera barn som ville vara med.
När barnen dansade runt baren gick vi vuxna och bildade tunnlar så
vi fick också vara med på ett hörn och ha roligt.

Jag sitter ute på balkongen en stund om kvällarna och i kväll var det så vackert i solnedgången så kameran måste fånga den. 

Nästa dag

Sonjas första sida